• FIGYELEM !!!

  Tisztelt Szülők!

  Értesítem Önöket, hogy a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében az iskolai oktatás a jövő héten is szünetel, vagyis egyelőre meghatározatlan ideig zárva marad az iskola.Az Oktatásügyi Minisztérium tájékoztatása szerint tudatom Önökkel, hogy:- elmarad a 9. évfolyamosok áprilisi tesztelése,- a középiskolákra a jelentkezést május 15-ig kell beadni, orvosi igazolásra nem lesz szükség, a felvételi jelentkezési lapok beküldését az egyes középiskolákba az alapiskola biztosítja,- a középiskolai felvételik időpontját kitolták, legkésőbb június 30-ig lesznek megtartva,- az elsősök beiratkozásának időpontja április 15-től április 30-ig megy végbe, erről később tájékoztatjuk a leendő elsőseink szüleit.

  Embertpróbáló heteket élünk. Nehéz ez a gyermeknek, szülőnek és higgyék el a pedagógusoknak is. Mindenki próbál a legjobb szándéka, tudása mellett megfelelni a jelenlegi helyzetnek. Eltelt 2 hét, „távoktattunk”, alkalmaztuk a világháló különböző eszközeit. Edupage, skype, messenger, youtobe, facebook … . Tanulóink (alsó tagozaton a szülők segítségével) visszaküldték a feladataikat, dolgoztak legjobb tudása szerint. Kérjük Önöket, tegyék lehetővé, hogy gyermekük az elkövetkezendő hetekben is így végezhessék „munkájukat“.Átértékelve az elmúlt 2 hét tapasztalatait, (naponta a tanórák szerint küldött feladatok néhány családban talán bonyodalmakat okoztak ) kollégáimmal arra az elhatározásra jutottunk, hogy BEVEZETJÜK a HÉTFŐ és PÉNTEK napokat a feladatok elküldéséhez és a visszacsatoláshoz. Ez annyit jelent, hogy mindenki a tantárgyakból hétfőn megkapja a feladatait és a tudása, EGYÉNI KÉPESSÉGE alapján péntek délután 17.00 óráig visszaküldi azokat. Kérjük a kedves Szülőket, hogy figyeljenek oda az elküldött feladatokra. Lehetőségeikhez mérten segítsék, ellenőrizzék gyermekük tevékenységét, hogy naponta folyamatosan dolgozzanak, ismételjenek, ne maradjon megoldatlan leckéjük! Nem szeretnénk őket leterhelni, csak folyamatos munkára ösztönözni ebben a nehéz helyzetben. Ezért is adunk elegendő időt minden tanulónknak a feladatok elvégzésére, amelyek egyes tananyagok megerősítésére, begyakorlására szolgálnak.

  MÉG 1 FONTOS INFORMÁCIÓ!
  A tanító nénik, tanító bácsik naponta 10.00 és 11.00 óra között online elérhetőek lesznek. Ez azt jelenti, hogy várják a kérdéseket, segítséget nyújtanak, csak jelezzetek. Biztosan lesznek osztályfőnöki „videochatek“ is előzetes megbeszélések alapján. A lényeg, hogy folyamatosan tájékoztassátok, segítsétek egymást a világháló segítségével.

  Kedves Szülők!
  Azt is tudjuk, nincs minden családban megfelelő technikai háttér a feladatok elvégzésére. Ezért is próbálunk különböző távoktatási eszközöket alkalmazni. Amennyiben tanulóink közül valakinek szüksége lenne eszközre a munkájához, mert az otthoni nem működik, (gondolok itt a táblagépre, laptopra) jelezzen. Megoldható.

  Most a KILENCEDIKESEINKNEK üzenem!
  Kérlek Benneteket használjátok ki ezeket a „különleges“ heteket!Tudatosan készüljetek a felvételi vizsgákra. Erre az egyes felvételi tantárgyakat oktatópedagógusok figyelnek. A felvételi kritériumokat a legtöbb középiskola a saját honlapján hirdeti, ezeket érdemes alaposan átolvasni.Végül még 1 dolgot el kell árulnom. Mindenkinek jó otthon, de már nagyon várjuk, hogy az iskolapadban lássunk benneteket és halljuk azt az őrületes ricsajt a folyosón!

  Kívánok minden tanulónknak és családjának kitartást, jó együttműködést, egészséges, mosolygós tavaszi napokat! Vigyázzatok Magatokra! Maradjatok otthon! 

  Üdvözlettel igazgató néni

 • FIGYELEM !!!

 • Március 15.

  Nem hagyhattuk ki! :) A sok felkészülés meghozta gyümölcsét. DE MEGÉRTE! Ha nézők nélkül is, de előadtuk ünnepi műsorunkat. Köszönjük Pintér, Hegedűs és Codner tanító néni! Üdvözlettel a 9. osztály tanulói

 • Papírgyűjtés volt ... nincs

  Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy az évente kétszer megszervezett hagyományos iskolai papírgyűjtésünk elmarad. :( Az ok (sajnos) a papír felvásárlásának a feltételei, miszerint az összegyűjtött papír elszállításáért és leadásáért is fizetni kellene az iskolának. Mivel már az őszi papírgyűjtést is 135 € ráfizetéssel zártuk (a szorgalmas gyermeki és szülői munka ellenére), azt gondoljuk, amíg a felvásárlás feltételei nem változnak nen kapcsolódunk be a gyűjtésbe. Természetesen továbbra is a hulladék szelektálására neveljük gyermekeinket, a községi hivatal által megszabott napokon fogjuk a szeméttárolók mellé kihelyezni az iskolában összegyűlt papírt. Megértésüket köszönjük. A mellékelt régi képekkel próbáljuk szemléltetni a rengeteg munkát, ám "csudajó" gyermeki hangulatot a gyűjtések alkalmával! :-) Az iskola igazgatósága

 • Álarcosbálban

  Do galérie Álarcosbálban boli pridané fotografie.

 • Sítanfolyamon voltunk

  Do galérie Sítanfolyamon voltunk boli pridané fotografie.

 • 2 %

  Tisztelt Támogatónk!

  Köszönjük eddigi  támogatását. Az elmúlt években iskolánk  szülői  szövetsége a 2%-ból befolyt összeget gyermekeink hasznára fordította:  tanulóink  biztosítása, utaztatása sport- és tanulmányi versenyekre, a diákkönyvtár állományának bővítése, segédeszközök vásárlása, hozzájárulás az iskolai kirándulásokhoz,  gyermeknapi programok, rendhagyó tanórák, Stampay - hét, együttműködés az óvodákkal, stb. Ezúton kérjük, az idén is gondoljanak intézményünkre, hogy gyermekeink oktatását, nevelését  érdekesebbé, színvonalasabbá tehessük. Reméljük, hogy  továbbra is számíthatunk a segítségére. Jó egészséget, sikeres évet kívánunk!                                      

  Czibor Katalin, igazgatónő

 • Stampay Jánosra emlékeztünk

  Iskolánk névadója Stampay János iskolaigazgató, és kántortanító halálának 60. évfordulójára emlékeztünk. Stampay János kántortanítóként, iskolaigazgatóként közel 70 évig munkálkodott községünkben, Iskolánk nevelőtestülete fontosnak tartja, hogy névadónknak Stampay Jánosnak szellemi hagyatékát ápoljuk.Tetteinkben, szellemiségünkben igyekszünk hasonló értékeket közvetíteni gyermekeinknek. A tegnapi megemlékezés is méltó alkalom volt arra, hogy tisztelettel emlékezzünk munkásságára és kegyelettel adózzunk különleges egyéniségének. Köszönjük, hogy együtt emlékezhettünk Stampay János unokáival: Szolecky Feri bácsival,és Lola nénivel, Rombauerné Lovas Tündével (dédunokával), és férjével Rombauer Tamással. Örülünk, hogy első alkalommal látogatott el hozzánk ifj. Botos István Stampay János testvérének, Miklósnak a dédunokája. Sajnos betegség miatt néhányan nem tudtak részt venni amegemlékezésen. Köszönöm István atyának, az iskola alkalmazottainak, a szakács néniknek, a Cantate Domino kórusnak, Bebiák Alexandra kántornak és mindenkinek, aki vasárnap eljött, hogy együtt emlékezzünk iskolánk névadójára.

 • 2. farsangi diákbál

  Remek hangulat, kultúrált szórakozás, csinos fiatalok! :-) Ez jellemezte a 2. diákbálunkat... és persze a kitűnő szervezés! :-) Köszönet a kilencedikes tanulóinknak és osztályfőnöküknek! :-)

 • Emlékeztünk

 • 54. SZÜLŐK ÉS ISKOLABARÁTOK BÁLJA

 • Meghívó

  Meghívó iskolánk névadójának, STAMPAY JÁNOS, iskolaigazgató, tanító és kántor halálának 60. évfordulója alkalmából rendezett emlékmisére

 • Karácsonyváró ünnepi műsorunk

  "Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai." BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ! :-)

 • A suli új csillagai :)

  Végzős tanulóink meglepetésekkel egybekötött tehetségkutató versenyt szerveztek az iskolatársaiknak. Gratulálunk MINDENKINEK, ügyesek, tapraesettek, tehetségesek vagytok, és persze győztesek is. Ugyanis nagy bátorság kiállni az iskola tanulói és tanárai elé egy saját versenyszámmal.

 • Stampay hét eseményei képekben 5.

  1. Vendégfogadás, kóstolgatás :-) alsó tagozatos foglalkozás 2. Dr. Farkas Zsolt szőgyéni esperes plébános úr előadása tanulóknak és szülőknek az extrémista csoportok veszélyeiről, rejtett öltözködési szokásairól

 • Stampy hét eseményei képekben 4.

  Iskolánk névadójára, STAMPAY JÁNOSRA emlékeztünk 4. Stampay - kupa teremfoci bajnokság

 • Stampay hét eseményei képekben 3.

  1. Manó etikett -játékos napközis foglalkozás 2. Beszélgetés Gálik Ervin ultrafutóval

 • Stampay hét eseményei képekben 2.

  1.Adventi beszélgetés István atyával - a koszorú megszentelése 2. Mesefoglalkozás Benyó Erzsébettel 3. Kreatív újrahasznosítás Viola Melindával

 • Stampay hét eseményei képekben - 1.

  A képeken: - Klobusitzky György a Budapesti Rendőrtiszti Főiskola nyugalmazott oktatójának rendhagyó drogprevenciós előadása - Mikulásfutás :)

 • Mikimiki :) MIKULÁS :)

  Nagy szakállán Hópihe, Hány éves ő, Tudod –e? Olyan öreg Kora sincs, A puttonya Tele kincs! :)

oldal:

Újdonságok

Kapcsolat

 • ZŠ J. Stampayho s VJM Gbelce - Stampay János Alapiskola Köbölkút
  Ul. J. Stampayho 929/80, 943 42 Gbelce
 • +421 36 75 92 441
  +421 905 279 115

Fényképalbum