• Katedra Matematikaverseny

  Lezárult az immár évtizedes hagyománnyá vált Katedra Matematikaverseny  levelezős része, ami 4 fordulóból állt. Ezen a versenyen iskolánkat az ötödikes Mátyus Jázmin Ágnes és a hatodikos Varga Barnabás képviselte. Barnabás bejutott az elődöntőbe, amit a koronavírus-járvány miatt nem szeretnének online megszervezni, így erre az őszi hónapokban kerülne sor, ha javulna a járványhelyzet. Gratulálunk a versenyen való részvételért, kitartásért,  Barnabásnak pedig az elődöntőhöz további sok sikert kívánunk! :)

 • Március 22. - A víz világnapja

  A "VÍZ" az élet forrása! Jól tudják már az első osztályos kisdiákjaink is. Rendhagyó tanórát tartottunk a víz világnapján.

 • Simonyi Zsigmond helyesírási verseny

  Minden évben megrendezik a Simonyi Zsigmond helyesírási versenyt az ötödikes, hatodikos, hetedikes és nyolcadikos tanulók részére. Idén a verseny rendhagyó módon, online zajlott. Dicséretben részesítjük azokat a tanulókat, akik fáradságot, időt nem kímélve részt vettek a versenyen, és időben, pontosan odaültek a számítógépek elé, s mindent megtettek, hogy minél jobb eredményt érjenek el. Ők a következők: 5. osztály: Mátyus Jázmin, Procházka Amina, Sátor Dominika és  Cséplő Kata Luca, 6. osztály: Varga Barnabás, Varga Barbara, Pupák Bettina és Kürti Dorina, 7. osztály: Jávorka Dániel, Zahradniček Ádám, Kasner Karmen és Földes László, 8. osztály: Gáspár Napsugár Ajándék.  A versenyen 11224 tanuló vett részt magyarországi, kárpátaljai, erdélyi és felvidéki iskolákból. A 2. fordulóba Gáspár Napsugi jutott tovább, szeretettel gratulálunk, s nagyon szorítunk majd neki április 15-én. Dudek Renáta tanító néninek köszönjük szépen a felkészítést.

 • Felhívás

  Értesítjük a Tiszelt Szülőket és gyerekeket, hogy hétfőtől
  (2021. március 15.) ismét közlekednek az iskolabuszok.

 • Felolvasómaraton

  Olvasni öröm!

  Az idén ki-ki a maga módján csatlakozott a Felolvasómaratonhoz: alsósaink az iskolában, a felsősök az online-órákon olvastak. Pilinszky János verseiből, meséiből válogattunk.
   

 • FELHÍVÁS !!!

 • Karácsony

 • Mikulásnapi futás

  Íme néhány fotó, a rendhagyó Mikulásnapi futás felhívásunkra.

  Ki így, ki úgy futott , de csak összejött néhány fotó! :)

 • Mikulásnapi meglepetés

  Hogy jól induljon a hét :-),

  ... mert szeretjük a Mikulást :-),

  ... már nagyon várjuk a karácsonyt :-),

  ... és szeretnénk átadni az otthonról tanuló felsőseinknek a reggeli vidám hangulatunkat. :-)

  Szép napot Mindenkinek! :-)

 • FIGYELEM

  Értesítés - COVID-19

  Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy az Érsekújvári Regionális közegészségügyi hivatal utasítása alapján az első osztály karanténban van 2020.12.11- től (péntek). Az osztály tanulói távoktatással folytatják a tanulást. Ez az intézkedés azért lépett életbe, mert iskolánk egyik pedagógusának koronavírus tesztje pozitív lett.

  Megértésüket köszönjük.                                                                                              az Iskola igazgatósága

 • Adventi hangulatban

  Szeretettel küldjük a képeket mindenkinek ... Különösen a "nagyoknak" és a távoktató pedagógusoknak!

  Bár a felsőseink hiányoznak, reméljük, az év legszebb ünnepét ők is örömmel és vidáman várják.

 • Mikulásfutás

  Kedves Stampaysok!

  Szeretnénk, ha idén sem maradna el hagyományos Mikulásfutásunk. Kérünk Titeket, az idén rendhagyó módon, otthon sportoljatok! A vasárnap elkészített képeiteket (gyaloglás/futás piros ruhában, Mikulássapkában) csatoljátok Varga Cselédka Anikó tanító néninek az Edupage-re.

  Hajrá, Stampay!

 • FELHÍVÁS

 • EduPage előadás

  Tisztelt Szülők!

   

  Érteítjük Önöket, hogy 2020. október 27-én, kedden 17:30-kor  ZOOM-os előadásra kerül sor az EduPage alkalmazás használatáról (ismétlés 2020. október 29-én, csütörtökön 17:30-kor). Az előadásról videofelvétel készül, így bármikor visszanézhető. Csatlakozni az alábbi linkre kattintva lehet az előadás előtt 15 perccel.

   

  Ajánlatos lenne 2 készülék az adott időpontban:
  az egyiken az előadás, a másikon az EduPage alkalmazás.

   

  https://ovb.zoom.us/j/96339742596?pwd=RnFYYkdKZTlhV2FLYmJ4K2E4aTdyZz09

  Meeting ID: 963 3974 2596

  Password: 373271

   

  Tisztelettel

  Kunyik Tamás

   

  U.i.: Az előadás csak abban az esetben lesz megtartva, amennyiben lesz érdeklődő,
  tehát az adott nap 17:45-ig várok.

 • Távoktatás 2020/2021

 • Október 6.

  Rendhagyó, ám méltóságteljes ünnepi megemlékezést készítettek immár hagyományosan a 9. évfolyam tanulói.

  Köszönjük Dudek, Varga Cselédka és Hegedüs tanító nénik irányítását a sok-sok óra felkészülést.

  "...Mert jövőt építeni a múlt ismerete és tisztelete nélkül nem lehet."

 • Rendhagyó tanévnyitó :(

  Szeretettel köszöntünk Benneteket a stampaysok családjában.Leljétek örömötöket a tanulásban, szerezzetek sok barátot, de mindenekelőtt érezzétek jól magatokat közöttünk. Kívánom, hogy tudásotokkal, ügyességetekkel, képességeitekkel sokszor örvendeztessétek meg szüleiteket, tanítóitokat. Kedves Kollegáim,Tanulóink!Az új iskolaév küszöbén mindenkinek kívánok vírusmentes  jó egészséget, sok sikert, kitartást és munkakedvet.A tanulóknak külön kívánom, hogy valóban érezzék át a tanulás fontosságát, a tudás szükségességét.

 • Mert megérdemelték ...

  Köszönöm kolleganőinknek FODOR VALÉRIÁNAK és GULYÁS JÚLIÁNAK több évtizedes becsületes, odaadó pedagógiai munkáját.Szívünkből kívánjuk, hogy nyugdíjas éveitek teljenek jókedvben, egészségben, szeretetben...... és egyben GRATULÁLUNK az SZMPSZ 20.Országos Tanévnyitó Ünnepségén átvett Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozott köznevelési díjhoza Pedagógus Szolgálati Emlékérmhez.

 • Két keréken iskolába

strana:

Novinky

Kontakt

 • ZŠ J. Stampayho s VJM Gbelce - Stampay János Alapiskola Köbölkút
  Ul. J. Stampayho 929/80, 943 42 Gbelce
 • +421 36 75 92 441
  +421 905 279 115

Fotogaléria