• Frère Jacques dalocska hét nyelven :)

     • Felső tagozatos diákjaink az idei Nyelvek Európai napja projekt keretén belül hét nyelven énekelték el az ismert dalocskát. 

      Felkészítő: Codner Szilvia tanító néni

      A videót készítette: Fodor Péter tanító bácsi

     • Őszi sanzon

     • Az idei Nyelvek Európai Napja projekt keretén belül felső tagozatos diákjaink

      a francia költő Paul Verlaine Őszi sanzon című versét adják elő több nyelven.

      Fogadják szeretettel e kedves kis videót. Szerkesztette: Fodor Péter tanító bácsi 

     • SULIRÁDIÓ INTERJÚ FODOR PÉTER TANÍTÓ BÁCSIVAL

     • Sziasztok Stampaysok!

      Mint tudjátok, szeptembertől új tanárral bővült iskolánk tanári kara: Fodor Péter tanító bácsi már a Stampay sulit erősíti! Vele készített Póč Klaudia és Kečkéš Dávid egy rövid riportot, hogy jobban megismerhessük őt. A kérdések összeállításában részt vettek még: Kovács Marci és Kovács Dávid ….. a 8. osztályból.

      Hallgassátok szeretettel!

     • A VARÁZSSZEKRÉNY MESÉI

     •  

      Október 2-án a budapesti VSG táncszínház látogatott el iskolánkba. Nagy izgalommal vártuk, hiszen a díszlet a szemünk láttára épült és szépült. A gyerekek egy zenés, táncos, interaktív előadást láthattak.A szereplők egy szempillantás alatt változtak át kutyusból daliás herceggé, vagy épp kiscicából mesebeli balerinává. Kicsiket és nagyokat egyaránt magával ragadott a nem mindennapi bemutató.Köszönjük szépen ezt a fantasztikus műsort! Bízunk benne, hogy nemsokára újra találkozhatunk.

     • MESÉS NAPUNK VOLT!... A NÉPMESE NAPJA SZEPTEMBER 30.

     •  

      A napot már szokásunkhoz híven mesejelmezbe öltözve kezdtük.

      Eljött hozzánk a csillagszemű juhász, a liliomleány, a gazdasszony, a kiskakas és a török császár, a tündérkeresztanyánk, a favágó, a varázsló, Piroska, Hófehérke, a rest macska, a király legszebbik leánya, a boszorkány és még sorolhatnánk.

      Tanóránik mesés hangulatban zajlottak, mesés feladatokkal, és mesés érdemjegyekkel.

      A délelőttünkre vengédet vártunk, nem is akármilyet...

      Hogy ki is Böde Péter? Sok információt lehet találni róla a bemutatkozó oldalán: Vándor Meseíró, Vándor Tanító, aki varázsnyelvként tekinti anyanyelvünket, akinek fő célja, hogy a fiatalok megszeressék az olvasást, a magyar nyelvet, lelkessen alkossanak, de legfőképpen gondolkozzanak. Azt viszont egy átélt író-olvasó találkozón lehet megtapasztalni mennyire nagy varázsló Ő. Olyan értékeket közvetít és ad nemcsak gyerekeknek, de felnőtteknek is, ami elengedhetetlen mai világunkba. Nagy kincset kaptak tanulóink szeptember 30-án a lelkükbe, amiből bízom benne, egész életükben tudnak meríteni. A leghitelesebb referencia a gyerekek mosolya, az érdeklődő kérdések, azon tanulóink megnyilvánulásai, akik levetkőzve gátlásaikat megszólaltak és kérték, hogy folytassuk még az előadást.Kamasz szülők is érthetetlenül írnak és kérdezik tőlünk pedagógusoktól, ki volt a Stampayban, ki ek köszönhetik, hogy a saját zsebpénzükből könyvet vásárolnak. Nos ő Böde Péter, aki bízom benne egyre több intézmény fiatalságának ad egy előadástól sokkal többet nyújtó élményt.

     • NÉPMESE...Rajzpályázat🖌❤️

     • Egy kedves ötlettől vezérelve pályázatot hirdettünk első, második és harmadikos diákjaink között. Rengeteg időt töltöttek a munkák elkészítésével, aminek meg is lett az eredménye...szebbnél szebb rajzokat készítettek a gyerekek.

      Látogassák szeretettel ezt a kis virtuális galériát, és ha valamelyik rajzocska megtetszik, szívesen fogadjuk a kommenteket. Szerezzünk örömet vele a stampays kisdiákoknak....mert ALKOTNI JÓ

      +19

     • Katedra Matematikaverseny

     • Gratulálunk

      VARGA BARNABÁS tanulónak, aki a Katedra Matematikaverseny országos döntőjében sikeres eredményt ért el. További sok sikert kívánunk neki!